Svet-Stranek.cz
Osobní stránka

Další kurzy a semináře:Osobní stránka na adrese: nasedeti.freepage.cz

Další kurzy a semináře

Z dalších kurzů nabízím Seminář první pomoc u dětí, První pomoc v homeopatii, Seminář výživa v těhotenství, v době kojení a výživa u dětí.

Seminář první pomoc u dětí


Cílem semináře je předat základní informace týkající se poskytnutí první pomoci u dětí. Předneseny budou základy resuscitace udětí, nejčastější život ohrožující situace a infekční onemocnění, pomoc při úrazech popáleninách atd. Předány budou také zásady primární prevence, tedy jak život ohrožujícím stavům předcházet. Seminář bude zaměřen zvláště na věkovou skupinu novorozenců, kojenců, batolat i děti předškolního aškolního věku.


Délka semináře  1 hodina


Cena 150 Kč.


Termín:

  

St 10.11.2010 18:00 – 19:00 České Budějovice


            

Seminář první pomoc v homeopatii


Cílem semináře jeseznámit účastníky s homeopatickými léky, které je možné využít v rámci první pomoci i u běžných onemocnění jak udětí, tak dospělých. Účastnici budou seznámeni s principy homeopatické léčby, výrobou homeopatických léků a s hlavními zásadami užívání homeopatických léků. Výhodou homeopatických léků je, že na rozdíl od léků klasické medicíny nemají žádné vedlejší účinky, což je předností především u dětí. Zaměříme se na homeopatika, která je možno využít při porodu, na podporu kojení, při úrazech, řezných ranách, prořezávání zoubků u dětí, na léčbu rýmy, kašle, chřipkových onemocnění, teploty atd.


Délkasemináře – 2 hodiny, cena 250 Kč.


Termín:

                 

Po 18.10. 2010 18:00 – 20:00 České Budějovice

Po 13.12. 2010  18:00 –20:00 České Budějovice

Seminář výživa v těhotenství, v době kojení a výživa u dětí


Cílem semináře je seznámit účastníky s obecnými zásadami racionální výživy a se zvláštnostmi stravování u jednotlivých výše jmenovaných skupin. Zaměříme se na charakteristiku jednotlivých potravin z hlediska složení, stravitelnosti i jejich ovlivnění acidobazické rovnováhy organizmu. Proč jsou některé potraviny někdy vhodné a za jiné situace méně vhodné. Jak stravováním předcházet nadváze a civilizačnám onemocněním (alergie,bolesti hlavy, vysoký krevní tlak, cukrovka, zvýšený cholesterolapod.). Seminář je určen pro všechny, kteří se o danou problematiku zajímají.


Délka semináře: 2 hodiny


Cena: 250 Kč


Termín:

                                                     
St  24.11.2010 17:30 – 19:30 České Budějovice